![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 4.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć, mam taki problem. Zaadoptowałem sobie formularz zamówienia i skrypt przetwarzający, który zapisuje dane do pliku oraz wysyła je mailem. W przypadku ekranu zwrotnego potrafię zrobić, żeby wyświetlił tylko te pozycje, w których klient wpisze więcej niż 0, natomiast do pliku i na mail wysyła wszystko (tzn. również puste pola) i odczytujący musi patrzeć, gdzie jest 0, a gdzie więcej. Przy 3 pozycjach jak teraz to nie jest problem, ale przy 30 już tak.
Więc jak do zmiennej $ciagwyjsciowy zapisać tylko to, co nie ma wartości 0? Podejrzewam, że rozwiązanie jest banalne, ale ja jestem raczkujący... ![]() Poniżej kod: formularz: skrypt:
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 472 Pomógł: 8 Dołączył: 14.03.2004 Skąd: Rzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
np.
-------------------- I need TP for my bunghole!!!
Mój nowy przyjaciel - tytanowa płytka na stałe ------------------------------------------------------ AEGEE, kwiaciarnia rzeszów , notariusz rzeszów, zakład krawiecki rzeszów, paweł jakubowicz |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 4.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wielkie dzięki. To działa!
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 22:01 |